Nos experts.
Qui sommes-nous?

Stap binnen in de betoverende wereld van Home Styling Lab, waar elke ruimte een verhaal vertelt en elke hoek een bron van inspiratie is. Geleid door de gepassioneerde visie van Inge Van Herck, een pionier in creativiteit en design, staat Home Styling Lab synoniem voor verfijning, innovatie en persoonlijk vakmanschap. 

Inge is een vrouw gedreven door een diepgaande passie voor kleur, mode en de onderscheidende charme van unieke materialen. Vijftien jaar geleden richte ze haar eigen accesoiremerk Noir & Blanc op. Haar ondernemersgeest hield niet op bij accessoires; in 2020 bracht ze Belgian Design Lab tot leven, een sprankelende webshop die een verfijnde selectie biedt van hedendaagse en hoogwaardige decoratie.

 

De deskundigheid die ze door de jaren heen heeft opgebouwd, reikt verder dan de grenzen van stijl en trends. Het is een reis van inzicht en verfijning, waarbij elke stap haar dichter bij het hart van interieurontwerp brengt. Nu, gewapend met een schat aan ervaring en een scherp oog voor detail, stapt ze vastberaden in de wereld van interieurdesign. Haar doel? Haar klanten op een kwalitatieve en persoonlijke manier begeleiden in de zoektocht naar een interieur dat hun ziel weerspiegelt. Met elk project streeft ze naar meer dan alleen esthetiek; het is een streven naar harmonie, comfort en bovenal, een thuis die het verhaal van haar klanten vertelt.

Benieuwd naar de laatste interieurtrends?

Inge Van Herck

Spécialiste de l'aménagement intérieur

Bienvenue au Home Styling Lab. 
Où nous veillons à ce que l'intérieur de vos rêves devienne réalité.

fr_BEFR