Residential.

Deze pijler richt zich op de hoofdverblijfplaats van de klant. Wanneer de volledige woning, één kamer of enkele kamers nood hebben aan een make-over zorgt Home Styling Lab ervoor dat er een interieur gecreëerd wordt op basis van de wensen van de cliënt. Dit doen ze na een eerste Stylingdate, een vrijblijvende kennismaking waarin de verschillende opties overlopen worden en het advies van de experts afgetoetst wordt op de noden van de klant. Aan de hand van 3D-tekeningen en moodboards wordt het finale ontwerp bepaald.

Van een eerste stylingdate tot droominterieur, het proces:

  • U contacteert ons voor een eerste, vrijblijvende ontmoeting. Dit kan in onze showroom in Knokke of op een andere locatie naar keuze.
  • We luisteren naar uw ideeën & wensen. Nadien geven we onze opinie op basis van onze expertise. Hier wordt de basis gelegd van uw interieur.
  • Wanneer er een akkoord gevonden wordt en onze opinie en uw wensen op elkaar afgestemd zijn gaan we voor u aan het werk.
  • Aan de hand van moodboards en een 3D-ontwerp visualiseren we het interieur dat u én wij voor ogen hebben.
  • Er volgt een tweede afspraak waar de visuals en gebruikte elementen voorgelegd worden en eventuele aanpassingen gedaan kunnen worden van uw kant.
  • Bij een finaal akkoord gaan we voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat uw droominterieur werkelijkheid wordt, van servies tot bedlakens.


BOEK UW STYLINGDATE.

Oprichters Inge en Nanouk op de foto Home Styling Lab

Appartement Knokke

Begin 2021 kocht ik een tweede verblijfsplaats in Knokke. Alles was in orde, behalve het interieur sloot niet aan bij mijn wensen.
Ik regelde een Stylingdate met Inge & Nanouk en na het voorleggen van mijn ideeën zorgden zij voor de rest.
Mijn appartement werd volledig heringericht op basis van mijn feedback.

By L.V.P.

Interesse?

Denkt u erover na om het interieur van uw gehele woning, of van één of enkele kamers te veranderen? Neem dan vandaag nog contact op met Home Styling Lab voor een vrijblijvende ontmoeting met onze specialisten. Zij helpen u graag verder.


Ik wil een vrijblijvend gesprek.

Benieuwd naar de laatste interieurtrends?

Welkom bij Home Styling Lab. 
Waar wij ervoor zorgen dat uw droominterieur werkelijkheid wordt.

nl_BEBE