Marbella.

Als kers op de taart specialiseert Home Styling Lab zich in het inrichten van huizen en appartementen in Marbella. Wanneer mensen een verblijfsplaats kopen in deze regio komen daar heel wat zaken bij kijken, één van deze zaken is het interieur. Inge en Nanouk ontzorgen de klanten van dit hele proces. Ze stellen samen met hen het gewenste interieur samen, zorgen dan voor de export van de benodigde elementen én verzorgen de inrichting van het verblijf. Op die manier wordt het zware werk uit de handen van de klant genomen en kan hij/zij vertrouwen op een gekende, Belgische interieurspecialist.

Waarom Marbella?

De core business van Home Styling Lab ligt in België, maar een deel ervan is dus ook gesitueerd in Spanje.
Misschien vraagt u zich af waarom dat zo is.

Enkele jaren geleden kochten Inge en haar man een tweede verblijf in Marbella. Naast het feit dat ze hun harten verloren aan de bruisende Spaanse omgeving viel hen één ding op: Het was moeilijk om er een interieurspecialist te vinden, vooral aangezien de interieurstijl in Spanje anders is dan die in België. Door de jaren heen legde Inge contacten met architecten en immobiliënkantoren in de regio en met de oprichting van Home Styling Lab zag ze de ideale opportuniteit om Belgische gezinnen bij te staan in het decoratieproces van hun tweede verblijf.

Niet alleen worden de gezinnen volledig ontzorgd van het samenstellen van een interieur, ze hebben ook de mogelijkheid om Belgische stijlen toe te passen in hun verblijfsplaats in plaats van Spaanse. Van ontwerp tot export en installatie, Home Styling Lab regelt het voor u.
Op die manier kunt u optimaal genieten van uw residentie in Marbella, zonder u zorgen te moeten maken over de samenstelling van uw interieur.

Heeft u interesse in een vrijblijvende ontmoeting over uw verblijf in Marbella?


Contacteer ons

Marbella

Onze poolhouse in Marbella was aan vernieuwing toe. Wij kwamen in contact met Home Styling Lab via vrienden van ons en besloten met hen in zee te gaan.
Vanaf dag één verliep de communicatie uitstekend, daarbovenop ziet de poolhouse er nu ongelooflijk goed uit. Een aanrader!

By Y.C.Benieuwd naar de laatste interieurtrends?

Welkom bij Home Styling Lab. 
Waar wij ervoor zorgen dat uw droominterieur werkelijkheid wordt.

nl_BEBE