Office.

Donkere, ouderwetse kantoren zorgen voor een ongunstig werkklimaat. Het doel van Home Styling Lab is om een bruisende kantooromgeving te creëren die werknemers inspireert, waar het interieur volledig afgestemd is op de huisstijl van de onderneming. Van receptie tot hoofdkantoren, alles kan onder handen genomen worden. Dit alles in het teken van een betere sfeer en hogere productiviteit.

Van een eerste bezoek aan uw bedrijf tot een bruisende kantooromgeving waar uw werknemers zich thuis voelen, het proces:

  • U contacteert ons voor een eerste, vrijblijvende ontmoeting. Dit kan in onze showroom in Knokke, maar wij komen ook langs op kantoor.

  • We luisteren naar uw ideeën & wensen, bezoeken uw kantoorgebouw en bekijken welk interieur past bij de huisstijl van uw onderneming.

  • Aan de hand van moodboards en een 3D-ontwerp visualiseren we het interieur dat naar onze mening het best past bij uw bedrijf. Zodat de productiviteit binnen de kortste keren de lucht inschiet.

  • Er volgt een tweede afspraak waar de visuals en gebruikte elementen voorgelegd worden en eventuele aanpassingen gedaan kunnen worden van uw kant.

  • Bij een finaal akkoord gaan we voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat uw kantoorgebouw aanvoelt als een tweede thuis voor uw werknemers en bezoekers.

Kantoren

Net zoals ons hoofdgebouw, werden de kantoren grondig vernieuwd. Dankzij de expertise van Home Styling Lab werd er een werkomgeving gecreëerd die moderner oogt, past bij de huisstijl én waarin onze werknemers zich goed in hun vel voelen.

By Remotec

Benieuwd naar de laatste interieurtrends?

Welkom bij Home Styling Lab. 
Waar wij ervoor zorgen dat uw droominterieur werkelijkheid wordt.

nl_BEBE