Onze experten.
Wie zijn we?

Inge Van Herck en Nanouk De Cauwer zijn al jaren hartsvriendinnen in het echte leven en besloten om de handen nu ook op professioneel vlak in elkaar te slaan. Dankzij een bundeling van hun talent en ervaring ontstond Home Styling Lab, dat zich specialiseert in het ontzorgen van totaalconcepten in interieurdesign.

Inge is een vrouw met een grote passie voor kleur, mode en unieke materialen. Vijftien jaar geleden ontwikkelde ze reeds haar eigen accessoiremerk Noir & Blanc en vorig jaar lanceerde ze Belgian Design Lab, een webshop die hedendaagse en kwalitatieve decoratie aanbiedt. De deskundigheid die ze door de jaren heen opgebouwd heeft neemt ze nu mee in de interieurwereld, waar ze ernaar streeft om haar klanten op een kwalitatieve manier bij te staan in de zoektocht naar een passend interieur.

Nanouk is een creatieve duizendpoot en beheert een gerenommeerd social media bureau Social Push, dat dagelijks actief is voor enkele hoogstaande bedrijven in België. Al jaren staat ze aan de zijde van haar man, interieurarchitect Anthony Boelaert. De interieurwereld heeft voor haar dus geen geheimen meer.
Als creative zal Anouk ervoor zorgen dat elk project tot in de kleinste details klopt.

Inge Van Herck

Interieurspecialiste

Nanouk De Cauwer

Creative

Benieuwd naar de laatste interieurtrends?

Welkom bij Home Styling Lab. 
Waar wij ervoor zorgen dat uw droominterieur werkelijkheid wordt.

nl_BEBE