Project.

Hier ligt de focus op nieuwbouwprojecten (voor verkoop) en tweede verblijfplaatsen. Home Styling Lab modelleert het interieur om zo een maximale sfeervolle meerwaarde te creëren in de woonruimte. Zo zal een bouwproject beter in de smaak vallen en sneller verkocht worden wanneer het interieur volledig op de leefruimte is afgestemd en visueel aantrekkelijk oogt. Indien het gaat om een tweede verblijfplaats wordt de klant volledig ontzorgd van het stylingproces van de leefruimte. Op die manier kan er volledig tot rust gekomen worden in een verblijf waar alles voorzien wordt door Inge en Nanouk, van uitwerking tot inrichting. Home Styling Lab zorgt voor een ontwerp op maat, afgestemd op uw budget. 

Net een nieuwbouwproject gekocht?

Wanneer u een nieuwe verblijfsplaats gekocht heeft is het geen sinecure om een eigen interieur te kiezen dat past bij het gebouw. Home Styling Lab ondersteunt u in dit proces en zorgt ervoor dat uw nieuwe verblijfsplaats het interieur krijgt dat ze verdient.

Heeft u net geïnvesteerd in een nieuwbouwproject, of heeft u een nieuw verblijf gekocht? Heeft u hulp nodig bij het interieurstylingproces?
Home Styling Lab helpt u graag.

Interesse in een samenwerking?

Een nieuwbouwproject met een look & feel die aansluit bij het gebouw zal gegarandeerd beter in de smaak vallen, een meerwaarde hebben én sneller verkocht worden. Home Styling Lab kan hiervoor zorgen.

Bent u actief in nieuwbouwprojecten en geïnteresseerd in een samenwerking met Home Styling Lab? Contacteer ons dan gerust voor een vrijblijvende ontmoeting.

Marbella

Onze poolhouse in Marbella was aan vernieuwing toe. Wij kwamen in contact met Home Styling Lab via vrienden van ons en besloten met hen in zee te gaan. Vanaf dag één verliep de communicatie uitstekend, daarbovenop ziet de poolhouse er nu ongelooflijk goed uit. Een aanrader!

By Y.C.

Kantoren

Net zoals ons hoofdgebouw, werden de kantoren grondig vernieuwd. Dankzij de expertise van Home Styling Lab werd er een werkomgeving gecreëerd die moderner oogt, past bij de huisstijl én waarin onze werknemers zich goed in hun vel voelen.

Benieuwd naar de laatste interieurtrends?

Welkom bij Home Styling Lab. 
Waar wij ervoor zorgen dat uw droominterieur werkelijkheid wordt.

nl_BEBE